Klik hier & bestel online          kortingscode = fczegelsem

Info en gebruik webshop

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere artikels bestellen. Alle artikels zijn beschikbaar in verschillende maten, voor verschillende leeftijden en worden steeds voorzien van het clublogo.


Het enige wat jullie hoeven te doen is surfen naar bovenstaande webshop (klikken) en de kortingscode fczegelsem ingeven. 

 

Opgelet! Het is zeer belangrijk dat de kortingscode steeds wordt ingevuld om de korting van 30% te kunnen ontvangen. Wanneer de kortingscode wordt vergeten kan het verschil niet meer worden gerecupereerd.

 

De bovenstukken worden standaard bedrukt met het clublogo, dit is echter niet mogelijk voor de accessoires en onderstukken. De gepersonaliseerde shirts kunnen niet worden geretourneerd, dit is daarentegen wel mogelijk voor de niet-bedrukte onderstukken en accessoires mits een voorafgaand akkoord van customer service. 
Indien u een retour wenst te doen, dient u een e-mail te sturen naar 
info@brandsfit.com met de reden van retour, de naam van het product, de kleur en maat. 
Pas na het akkoord van customer service kan u de te retourneren goederen opsturen, de verzendkosten dient u zelf te betalen.

 

FC Zegelsem is niet verantwoordelijk voor foutieve bestellingen.